Facebook  Youtube
Regionální potravina

ZLATÉ JABLÍČKO JABLEČNÝ OCET

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Ostatní

VÝROBCE

Mgr. Evžen Uher

REGION

Zlínský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2020 (již není držitelem platné značky)

Jablečný ocet je připravován podle rodinné receptury z jablek krajových odrůd rostoucích v sadech Bílých Karpat. Proces staví na letitých tradicích a samotná výroba octa trvá minimálně dva až tři roky. Jablka nejdříve projdou procesem kvašení a následně vše zraje v sudech. Ocet není filtrovaný ani pasterizovaný a uchovává si díky tomu cenné množství přirozených látek. Výrobek nese také regionální ochrannou značku pro výrobky a služby z jedinečné krajiny Bílých Karpat „Tradice Bílých Karpat“ a vlastní ochrannou známku „ZLATÉ JABLÍČKO“.

Mgr. Evžen Uher

Rodinná farma, sídlící v samém srdci jižního Valašska, si zakládá na pečlivém výběru ovoce a ruční práci. Na výrobu cideru a octa zpracovává jablka krajových odrůd, na džemy a povidla využívá maliny, ostružiny a švestky z blízkého okolí.

Kontakt

Lipina 43
766 01 Valašské Klobouky

Telefon: +420 602 578 158

E-mail: cidrebilekarpaty@gmail.com

www: http://www.tradicebk.cz/produkty/evzen-uher

Prodejní místa

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.