Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě
Jiří Netopil
Zlínský kraj
2015 (již není držitelem platné značky)
Švestková povidla jsou vyrobena z vyzrálých plodů švestek bez přídavků cukru a konzervantů. Tepelně zpracované švestky na povidla neztrácí své přirozené vlastnosti a výraznou chuť.
Jiří Netopil
Soukromý zemědělec Jiří Netopil hospodaří v oblasti obcí Žalkovice, Pravčice, Stará Ves a Horní Moštěnice spolu s rodiči a svými třemi bratry a rodinami. Sami obhospodařují vlastní švestkové sady s odrůdami, které mají v době dozrávání vysoký obsah cukru pro větší kvalitu povidel. Na 100 gramů povidel je použito minimálně 300 gramů vyzrálých švestek. Velký důraz klade výrobce na poctivý přístup k práci.
E-mail: ing.netopil@email.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556