Facebook  Youtube
Regionální potravina

Grilovaný kozí sýr s pampeliškovo-hruškovým salátem

Suroviny:

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 40 minut

Náročnost: *

Ingredience:

4 ks GABRIN – zrající kozí sýr pod ušlechtilou plísní z farmy Zerlina s. r. o.

100 g mladých lístků pampelišky

2 hrušky

sůl, pepř, med, olej, vinný ocet

 

Postup:

  1. Alobal rozdělíme na čtyři čtverce, které posolíme, opepříme a zlehka potřeme olejem. Poté do alobalu zabalíme sýr a grilujeme z každé strany 10 minut.
  2. Mezitím opláchneme pampeliškové listy a hrušku nakrájíme na tenké plátky.
  3. Z oleje, medu a octa si uděláme zálivku, kterou dochutíme salát před podáváním

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.