Facebook  Youtube
Regionální potravina

Pašerácká klobása

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

VÝROBCE

CARNEX spol. s r.o.

REGION

Zlínský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2011 (již není držitelem platné značky)

Pašerácká klobása s probiotiky a prebiotiky představuje masný trvanlivý fermentovaný výrobek s přídavkem probiotických kultur a vlákniny. Jedná se o ojedinělou technologii spojení masa a probiotik. Na řezu je patrná mozaika tvořena libovými a tučnými kousky masa, naražená do kolageních střev. Konzistence je přiměřeně tuhá a vůně typická pro fermentovaný výrobek.

CARNEX spol. s r.o.

Společnost CARNEX spol. s r.o. byla založena v květnu 1992 a zabývá se zpracováním masa a výrobou masných výrobků. Specializácí podniku je výroba fermentovaných masných výrobků a produkty s vysokým podílem ruční výroby. Distribuce produktů je především v regionu Zlínského kraje  a v síti podnikových prodejen.

Kontakt

Francova Lhota 298, 756 14 Francova Lhota

Telefon: +420 571 424 603

E-mail: carnex.sro@quick.cz

www: http://www.carnex.eu

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.