Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
CARNEX spol. s r.o.
Zlínský kraj
2011 (již není držitelem platné značky)
Pašerácká klobása s probiotiky a prebiotiky představuje masný trvanlivý fermentovaný výrobek s přídavkem probiotických kultur a vlákniny. Jedná se o ojedinělou technologii spojení masa a probiotik. Na řezu je patrná mozaika tvořena libovými a tučnými kousky masa, naražená do kolageních střev. Konzistence je přiměřeně tuhá a vůně typická pro fermentovaný výrobek.
Společnost CARNEX spol. s r.o. byla založena v květnu 1992 a zabývá se zpracováním masa a výrobou masných výrobků. Specializácí podniku je výroba fermentovaných masných výrobků a produkty s vysokým podílem ruční výroby. Distribuce produktů je především v regionu Zlínského kraje a v síti podnikových prodejen.
Telefon: +420 571 424 603
E-mail: carnex.sro@quick.cz
www: http://www.carnex.eu
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556