Masné výrobky tepelně opracované
Farma Rudimov s.r.o.
Zlínský kraj
2021
Jehněčí klobása je vyrobena z vyzrálého BIO jehněčího, BIO hovězího a vepřového masa. Je zpracována ručně dle tradiční receptury a uzena minimálně 9 hodin na bukovém a ovocném dřevě. K výrobě 100 kg vyuzených klobás je použito 120 kg masa. Jedná se o výrobek bez lepku, přidaných barviv, konzervačních látek, stabilizátorů, mouky a sóji.
Farma Rudimov s.r.o.
V malebném podhůří Bílých Karpat působí ekologická Farma Rudimov již od roku 2003. Zvířata se celoročně pasou na loukách a jsou chována v souladu s jejich přirozenými potřebami, čímž pomáhají s nenásilnou údržbou této krásné, chráněné krajiny. Žijí a hospodaří v souladu s přírodou. Naslouchají jí, učí se od ní a produkují prvotřídní vyzrálé maso a masné výrobky v BIO kvalitě. Aby mohli zaručit kvalitní zpracování masa, vybudovali v roce 2014 certifikovanou bourárnu a zpracovnu Masozluky.cz. Maso z chovaných zvířat se ručně bourá a dále zpracovává. Vybrané kousky dobytka po šetrné porážce zrají metodou Dry Aging (staření masa metodou suchého zrání). Získávají tak neopakovatelnou křehkost a opravdu plnou chuť. V celém provozu je zachována ruční výroba s individuálním přístupem jak k surovině, tak i k požadavkům zákazníka.
Telefon: +420 608 441 550
E-mail: obchod@masozluky.cz
www: www.masozluky.cz
Facebook: www.facebook.com/masozluky/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556