Masné výrobky tepelně opracované
Ing. Petra Zbořilová
Zlínský kraj
2013 (již není držitelem platné značky)
Čertovská klobása je tepelně opracovaný masný výrobek, převážně z vepřového masa. Klobása má výraznou chuť a vůni po zauzení, které je prováděno tradičním způsobem.
Malé rodinné řeznictví Ing. Petry Zbořilové bylo založené v roce 1994 panem Karlem Zbořilem. Vyrábí vlastní uzeninu a zabijačku podle starých rodinných receptur. Nepoužívá žádná aditiva a látky na prodloužení trvanlivosti. Výrobky se liší od jiných zpracovatelů masa tím, že je použito klastické uzení dřevem, při kterém výrobek získává jedinečnou chuť a typickou vůni. Výrobky si můžete zakoupit ve vlastním obchodě v Otrokovicích nebo v pojízdné prodejně, která jezdí po vesnicích kolem Zlína a Otrokovic. Otevírací doba prodejny je úterý až pátek od 8 do 17 hodin.
Telefon: +420 577 923 104
E-mail: zborburt@seznam.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556