Facebook  Youtube
Regionální potravina

Čertovská klobása

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Ing. Petra Zbořilová

REGION

Zlínský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2013 (již není držitelem platné značky)

Čertovská klobása je tepelně opracovaný masný výrobek, převážně z vepřového masa. Klobása má výraznou chuť a vůni po zauzení, které je prováděno tradičním způsobem.

Výrobce

Malé rodinné řeznictví Ing. Petry Zbořilové bylo založené v roce 1994 panem Karlem Zbořilem. Vyrábí  vlastní uzeninu a zabijačku podle starých rodinných receptur. Nepoužívá žádná aditiva a látky na prodloužení trvanlivosti. Výrobky se liší od jiných zpracovatelů masa tím, že je použito klastické uzení dřevem, při kterém výrobek získává jedinečnou chuť a typickou vůni. Výrobky si můžete zakoupit ve vlastním obchodě v Otrokovicích nebo v pojízdné prodejně, která jezdí po vesnicích kolem Zlína a Otrokovic. Otevírací doba prodejny je úterý až pátek od 8 do 17 hodin.

Kontakt

Komenského 285, 765 02 Otrokovice

Telefon: +420 577 923 104

E-mail: zborburt@seznam.cz

www: http://www.reznictvizboril.cz

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.