Alkoholické a nealkoholické nápoje
Jiří Šenkeřík, Valašské Klobouky - moštuj MOŠTÁRNA
Zlínský kraj
2021
Jablečný mošt je vyroben z Jaderničky moravské, staré odrůdy jablek pěstované převážně na Moravě. Je oceňovaný pro svoji šťavnatou a sladkou chuť. Dnes je typická chuť Jaderničky moravské považována téměř za vzácnost, protože danou odrůdu jablek v moderních sadech již často nenajdeme.
Jiří Šenkeřík, Valašské Klobouky - moštuj MOŠTÁRNA
Moštujmoštárna vyrábí širokou škálu ovocných šťáv – moštů. Vše je jen čistá ovocná šťáva bez barviv, přidaného cukru či konzervantů. Na výrobu moštů jsou používány převážně jablka z původních odrůd jabloní jejich vlastního BIO sadu z CHKO Bílé Karpaty a od místních drobných pěstitelů. Mnoho lidí pak říká, že chutná jako domácí. Pro zájemce také moštují i jablka z vlastního dovozu a díky e-shopu si je možné objednat mošt kamkoli po ČR. Dostali jste chuť na mošt? Podívejte se na www.mostuj.cz.
Telefon: +420 704 441 442
E-mail: info@mostuj.cz
Facebook: www.facebook.com/mostarna.mostuj
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556