Masné výrobky tepelně opracované
Karel Doležal
Kraj Vysočina
2016 (již není držitelem platné značky)
Masný výrobek tepelně opracovaný z vepřového masa. V nákroji jsou typické kousky vepřového masa z kolen, vepřového srdce a vepřového jazyku, vše je spojeno čirou želatinou vyrobenou z rozvařených vepřových kůží a vepřového vývaru. Maso je okořeněno česnekem, pepřem, majoránkou a solí.
Karel Doležal, řeznictví-uzenářství
Firma má již 25letou tradici. Zaměřuje se na výrobu kvalitních masitých uzenářských výrobků širokého sortimentu, což zákazníci vítají a rádi se vracejí.
67522 Stařeč
Jakubské nám. 50
Tel. 568 852 203, 604265 832
reznictvi-dolezal@seznam.cz
Telefon: +420 568 852 203
E-mail: reznictvi-dolezal@seznam.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556