Facebook  Youtube
Regionální potravina

Tlačenka světlá

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Karel Doležal

REGION

Kraj Vysočina

ROK VYHLÁŠENÍ

2016 (již není držitelem platné značky)

Masný výrobek tepelně opracovaný z vepřového masa. V nákroji jsou typické kousky vepřového masa z kolen, vepřového srdce a vepřového jazyku, vše je spojeno čirou želatinou vyrobenou z rozvařených vepřových kůží a vepřového vývaru. Maso je okořeněno česnekem, pepřem, majoránkou a solí.

 

 

Karel Doležal, řeznictví-uzenářství

Firma má již 25letou tradici. Zaměřuje se na výrobu kvalitních masitých uzenářských výrobků širokého sortimentu, což zákazníci vítají a rádi se vracejí.

 

67522 Stařeč

Jakubské nám. 50

Tel. 568 852 203, 604265 832

reznictvi-dolezal@seznam.cz

Kontakt

Jakubské náměstí 50, 67522 Stařeč

Telefon: +420 568 852 203

E-mail: reznictvi-dolezal@seznam.cz

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.