Facebook  Youtube
Regionální potravina

Stařečské pečené koleno

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

Karel Doležal

REGION

Kraj Vysočina

ROK VYHLÁŠENÍ

2011 (již není držitelem platné značky)

Masný výrobek bez kosti, tepelně opracovaný. Maso je nejprve naloženo do směsi koření a pak šetrně upečeno v řízené atmosféře, čímž si zachovává svoji šťavnatost a křehkost.

Karel Doležal, řeznictví–uzenářství

Firma má již 20ti letou tradici. Zaměřujeme se na výrobu kvalitních masitých uzenářských výrobků širokého sortimentu, což naši zákazníci vítají a rádi se k nám vrací.

Kontakt

Jakubské náměstí 50, 67522 Stařeč

Telefon: +420 568 852 203

E-mail: reznictvi-dolezal@seznam.cz

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.