Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
Alois Stloukal
Kraj Vysočina
2018 (již není držitelem platné značky)
Oblíbená jemná klobása z vybraného hovězího a vepřového masa z Vysočiny, s vyváženou chutí po kouři. Klobása je bezlepková, kořenitě vyvážená, lehce pikantní a uzená na dubovém dřevě. Její chuť skvěle lahodí k dobrému vínu či pivu.
Alois Stloukal
Rodinné řeznictví a uzenářství s dlouholetou tradicí, které se zabývá maloobchodním prodejem masa a vlastních uzenářských výrobků. Řeznictví bylo založeno již v roce 1920, za tuto dobu si získalo velkou oblibu.
Telefon: +420 568 623 806
E-mail: reznictvistloukal@seznam.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556