Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
Tomáš Havlíček - Havlíčkovo řeznictví, uzenářství
Kraj Vysočina
2022
Havlíčkova vyzrálá klobása je sušený fermentovaný výrobek zrající v sušárně, přírodní cestou, a to přibližně po dobu jednoho měsíce. Klobása je lehce pikantní s výraznou vůní papriky.
Výrobce: Tomáš Havlíček - Havlíčkovo řeznictví, uzenářství
Havlíčkovo řeznictví, uzenářství bylo založeno roku 1990 jako prodejna s masem a uzeninami. Zakrátko byla rozšířena o vlastní výrobu uzenářských výrobků. V současné době výroba čítá více než 100 druhů výrobků a pokrývá celou škálu uzenářské výroby od měkkých párků, klobás a salámů přes tvrdé trvanlivé uzeniny po uzenářské speciality. Rodinný charakter podniku zaručuje individuální a jedinečný přístup k zákazníkům, kteří si mohou nakoupit ve vlastní prodejně v centru Třebíče a v obci Okříšky.
Telefon: +420 568 841 010, +420 602 326 092
E-mail: obchod@reznici.cz
www: www.reznici.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556