Facebook  Youtube
Regionální potravina

Jehněčí klobása

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy

VÝROBCE

Chovaneček s.r.o. – PRŠUTÉRIE

REGION

Ústecký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2019 (již není držitelem platné značky)

Oceněná klobása je vyrobena z jehněčího masa z rodinné ovčí farmy, či z farem přátel výrobce z Českého středohoří. Vybrané jehněčí maso spolu s kvalitním vepřovým a přísadami vytváří dobré předpoklady pro výrobu špičkové klobásy. Pro dokonalou chuť tohoto mimořádného výrobku jsou použity dost netypické přísady - pomerančová kůra, jamajský rum, kardamom či vinný destilát.

Chovaneček s.r.o. – PRŠUTÉRIE

Rodinná firma Chovaneček se specializuje na výrobu PRŠUTŮ, fermentovaných specialit a tradiční jsou i řemeslné uzenářské výrobky. Pracují na tom, aby svým přístupem přispěli k znovunalezení řemeslné hrdosti regionu České středohoří. Jsou první a jediná PRŠUTERIE v Čechách.

Další oceněné výrobky:

Divočák salám

Kontakt

Novobranská 87/14, 412 01 Litoměřice

Telefon: +420 776 865 011

E-mail: vchovanecek@prsuterie.cz

www: http://www.prsuterie.cz

Facebook: https://www.facebook.com/prsuterie

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.