Facebook  Youtube
Regionální potravina

Bakalář NEALKO ZA STUDENA CHMELENÝ

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Alkoholické a nealkoholické nápoje

VÝROBCE

Tradiční pivovar v Rakovníku, a.s.

REGION

Středočeský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2019 (již není držitelem platné značky)

Vyznačuje se vyváženou chutí s výraznou hořkostí, která je dána dokonalým spojením sladového základu. Ten je vařen z vysoce kvalitního chmele a sušenéhohlávkového chmele macerovaného v pivu po celou dobu ležení. Chuťové vlastnosti piva jsou podtrženy bohatým chmelovým aroma jedinečného Žateckého poloraného červeňáku, který dodává nealkoholickému pivu nezaměnitelnou a ničím nenahraditelnou vůni a chuť. Bakalář nealko za studena chmelený se svou chutí maximálně blíží alkoholickým pivům.

 

Tradiční pivovar v Rakovníku, a.s.

Pivovar je jedním z mála samostatných nezávislých průmyslových pivovarů v ČR. Vaří svá piva tradiční technologií, kdy pivo kvasí v otevřených kádích a leží 40-60 dnů v horizontálních ležáckých tancích. K výrobě piva jsou používány české a výhradně ty nejkvalitnější suroviny. Dobré pivo se v Rakovníku vařilo již před rokem 1454, kdy město obdrželo právo várečné. V roce 1588 působil v Rakovníku bakalář Jan Pička Písecký, podle něhož nese pivo své jméno. Dnešní pivovar vybudovali rakovničtí právovárečníci po roce 1867. Pivovar exportuje své produkty do celého světa. Získal řadu ocenění v prestižních českých i mezinárodních soutěžích a odborných degustacích. Má právo označovat své produkty chráněným zeměpisným označením České pivo. V roce 2013 získal ocenění Středočeská Regionální potravina za světlý ležák Bakalář za studena chmelený.

Kontakt

Havlíčková 69, 269 01 Rakovník

Telefon: +420 313 285 533

E-mail: info@pivobakalar.cz

www: http://www.pivobakalar.cz

Facebook: https://www.facebook.com/pivobakalar/

Prodejní místa

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.