Masné výrobky tepelně opracované
Plzák z Plzně s.r.o.
Plzeňský kraj
2020 (již není držitelem platné značky)
Zlatý bůček je mistrovským kouskem ze sortimentu rodiny Plzákových. Jeho výtečná chuť vzniká díky uzení na třešňovém, švestkovém nebo jabloňovém dřevě. Prim v technologii má kuchyňská sůl, kterou se všechno maso před zauzením nakládá. Ochutnejte i vy a během chvíle objevíte čisté chutě z dob, kdy udili naši předci.
Plzák z Plzně s.r.o.
Udírna Plzák z Plzně s.r.o. je malá rodinná firma, o kterou pečují manželé Plzákovi. Maso na uzení pochází pouze z českých chovů. Při výrobě se používá kuchyňská sůl a české koření. Udí se až 16 hodin na ovocném, zejména třešňovém dřevě. Vše je vyráběno ručně podle motta: „Každý kousek masa - každý náš výrobek - vnímáme jako originál - jako umělecké dílo.”
Telefon: +420 731 114 547
E-mail: jankaplzakova@gmail.com
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556