Masné výrobky tepelně opracované
ŘEZNICTVÍ - PIRNÍK, spol. s r.o.
Plzeňský kraj
2012 (již není držitelem platné značky)
Vepřový bok pochází z masa prasat chovu žihelského statku na Plzeňsku. Libový bok bez kosti a kůže nasolíme na sucho pragandou a necháme zhruba dva týdny proležet. Vyzrálé maso proložíme celými
stroužky poctivého českého česneku, srolujeme, dáme do drátěných forem, udíme, povaříme a znovu zaudíme. Chutná skvěle. Nepoužíváme chemické konzervanty ani stabilizátory chuti.
Kořeny firmy Řeznictví - PIRNÍK, spol. s r.o. sahají až do 19. století. V Přešticích na Plzeňsku předci provozovali řeznictví, uzenářství, ale i pohostinství. V roce 1990, po více než čtyřicetileté proluce Josef Pirník obnovil rodinnou tradici a v Plzni založil řeznictví a uzenářství. Jeho cílem je držet si tradiční kvalitu uzenin a masných výrobků.
Telefon: +420 377 243 683
E-mail: pirnik@pirnik.cz
www: http://www.pirnik.cz
Facebook: https://www.facebook.com/pirnik.cz/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556