Facebook  Youtube
Regionální potravina

Limonáda z čerstvého moštu s jablky a mátou

Suroviny:

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 10 minut

Náročnost: *

Ingredience:

2 l limonády Kolowrat z Plzeňského kraje

2 čerstvá jablka

1 svazek čerstvé máty

Postup:

1. Čerstvá jablka důkladně omyjeme a i se slupkou nakrájíme na půlměsíčky. Limonádu přelijeme do džbánu, přidáme nakrájená jablka, čerstvou mátu a vše důkladně promícháme.

2. Limonádu můžeme dozdobit čerstvým rybízem.

 

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.