Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
Josef Vanický
Plzeňský kraj
2022
Na přípravu oceněného výrobku se používá kvalitní vepřový bok s kůží a kostí od místních chovatelů. Maso je nakládáno s kořením, solí a česnekem a pečeno společně s cibulí dozlatova. Po upečení je maso vykostěno, ručně nakrájeno na kostky, naplněno do skleniček a zalito výpekem. Bok je vhodný ke konzumaci za studena, nicméně lze ho i ohřát a tradiční česká klasika „Vepřo, knedlo, zelo“ je na stole za pár minut.
Výrobce: Josef Vanický – Potěšení ve skle
Rodinná společnost z jižního Plzeňska se gastronomii věnuje již dlouhá léta. Ve své provozovně v Blovicích je zpracováváno maso z českých chovů a mimo to také kvalitní ovoce a zelenina. Ve společnosti se řídí heslem: „v jednoduchosti je krása“, a proto ve výrobcích nenajdete žádná aromata, barviva, chemické konzervanty nebo stabilizátory. Vše se dělá jednoduše a bez zbytečných přísad.
Telefon: +420 605 263 372
E-mail: jvanicky@email.cz
Facebook: www.facebook.com/Pot%C4%9B%C5%A1en%C3%AD-ve-skle-354271811794546
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556