Pekařské výrobky včetně těstovin
Roman Sebera
Plzeňský kraj
2015 (již není držitelem platné značky)
Pšenično-žitný kváskový chléb je pečený dle receptu starých zkušených pekařů. Chléb má charakteristické vlastnosti - barvu, vůni, chuť a trvanlivost vyplývající z pečení v peci na uhlí. Nezaměnitelnou značkou bochníku je moučnatý spodek a velké písmeno „S“ na horní kůrce.
Pekařství u Seberů
Pekařství u Seberů vzniklo počátkem roku 1991, ale kořeny pekařského „kumštu“ rodiny Seberů sahají již do dvacátých let století minulého. Prioritou firmy je zachování tradičního způsobu pečení kváskového chleba při využití receptury rodinných předků. Kváskový chléb je jedinečný i v tom, že je pečený na uhlí. To mu dodává tu správnou chuť a kvalitu.
Telefon: +420 607 190 365
E-mail: thebobas@seznam.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556