Cukrářské výrobky včetně cukrovinek
Střední škola zemědělská a potravinářská, Klatovy
Plzeňský kraj
2020 (již není držitelem platné značky)
Surovinové složení a technologický postup vychází z klasických starých receptur výroby plněných perníků. Na náplň je použita modernější a lehčí varianta tvarohového krému ochuceného medem. Perník se vyznačuje charakteristickou vláčností, pórovitostí a měkkostí, které je dosaženo vyšším obsahem bílků a másla. Pikantní příchuť celému výrobku dodává čerstvé nebo zmražené ovoce.
Střední škola zemědělská a potravinářská, Klatovy
Střední škola zemědělská a potravinářská, Klatovy je jedna z nejstarších svého druhu. Po celou svoji historii se snaží vzdělávat a vychovávat odborníky pro zemědělství a potravinářství, nově také odborníky v gastronomických a navazujících oborech. Došlo k rozšíření nabídky studijních a učebních oborů, které se zaměřují na přírodu, venkov, veřejnou správu, potravinářství, gastronomii, hotelnictví a cestovní ruch. Také okruh vzdělávaných se rozšiřuje o dospělé a při SŠZP se začíná naplňovat cíl celoživotního vzdělávání.
Telefon: +420 376 326 280
E-mail: sekretariat@sszp.kt.cz
www: www.sszp.kt.cz
Facebook: www.facebook.com/sszpklatovy/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556