Masné výrobky tepelně opracované
AB Bor, s.r.o. - Farma Čečkovice
Plzeňský kraj
2019 (již není držitelem platné značky)
Celá výroba Farmářského boku z Čečkovic probíhá ručně. Maso je pečlivě vybíráno z vepřů chovaných v Plzeňském kraji. Bok se „na sucho“ nasolí a týden se nechá odležet. Poté je zalit lákem, aby se důkladně proležel v solném roztoku. Takto připravené maso se navěsí na hůlky, tepelně opracuje a poté přijde na řadu výjimečný postup sušení a zauzování studeným kouřem z bukovo-třešňových dřevěných štěpků. Farmářský bok z Čečkovic si nejlépe vychutnáte natenko nakrájený s dobře vychlazeným pivem. Pozvěte rodinu nebo přátele a úspěch z pohoštění máte zaručen.
AB Bor, s.r.o. - Farma Čečkovice
Zemědělská společnost AB Bor je provozována od roku 2012. Od samého začátku bylo jejím cílem propojit ekologický chov hovězího skotu plemen charolais a highland s prodejem masa a výrobou kvalitních uzenin. To se podařilo v roce 2018 vybudováním a otevřením provozu na zpracování masa a výrobny uzenin, kde se vyrábí tento, ale i mnoho dalších výrobků. Společnost si zakládá na tradiční ruční řeznické práci.
Telefon: +420 702 237 058
E-mail: slejskova@abbor.cz; bartusek@abbor.cz
Facebook: www.facebook.com/Farma-%C4%8Ce%C4%8Dkovice-587964578276039/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556