Masné výrobky tepelně opracované
Josef Morávek
Pardubický kraj
2019 (již není držitelem platné značky)
Vračovická lahůdková klobáska je masný výrobek tepelně opracovaný s vysokým obsahem vepřového masa, které se při výrobě plní do přírodního skopového střívka. Tento masný výrobek je bezlepkový a neobsahuje žádné náhražky masa, stabilizátory a éčka, pouze vepřové maso a směs koření (muškátový ořech, zázvor, pepř bílý mletý, drcený kmín a jedlou sůl s jodem). Při výrobě je kladen velký důraz na výběr kvalitní výrobní suroviny s vyváženým poměrem tučnosti a libovosti, aby si masný výrobek zachoval svoji žádanou šťavnatost a při správném prohřátí klobásky před konzumací bylo slyšet příjemné křupnutí skopového střívka.
Josef Morávek
Rodinné řeznictví působí na trhu od roku 1993. Zabývá se výrobou uzenářských výrobků. Jakost a kvalita výrobní suroviny je pro ně prvořadá. Jatečné kusy pocházejí z okolního regionu od malých chovatelů nebo z nedalekého zemědělského družstva ZOD Zálší. Již šestým rokem nabízí řeznictví vyzrálé hovězí maso. V současné době je to více jak 10 různých druhů hovězího vyzrálého masa v různých úpravách a řezech. Zákazník si může v řeznictví objednat naložené steaky (vepřové, hovězí, kuřecí, telecí), které mu připraví dle požadované gramáže a zabalí na základě objednaného počtu. Z pochoutek na gril nechybí ani naložené sele, kýta či krocan. Zákazníci mají možnost i zapůjčení rožně na grilování. Od roku 2019 nabízí „zabijačku na klíč“. Každoročně se účastní Potravinářských soutěží v Pardubickém kraji. Úspěch v těchto kláních jim dodává potřebnou energii nutnou k plnému pracovnímu nasazení. Zároveň je těší, že jsou jejich výrobky žádané a zákazníci oceňují jejich kvalitu a stálou jakost.
Telefon: +420 465 483 125, +420 731 516 407
E-mail: info@moravek-reznictvi.cz
Facebook: www.facebook.com/reznictvi.moravek/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556