Facebook  Youtube
Regionální potravina

Horká medovina s ovocem

Suroviny:

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 30 minut

Náročnost: *

Ingredience:

250 ml vody

250 ml jablečného džusu

200 ml HŘEBEČSKÁ MEDOVINA BYLINNÁ HOŘKÁ

½ hrušky pokrájené na kousky

½ jablka pokrájeného na kousky

3 celé skořice

cukr

Postup:

  1. Do jedné nádoby nalijeme medovinu a pomalu zahříváme.
    Teplota nesmí přesáhnout 40 °C.
  2. Ve druhé nádobě svaříme vodu, džus, skořici, hrušky, jablka a vše přecedíme.
  3. Zamícháme dohromady a dochutíme podle chuti cukrem.

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.