Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
TORO VM a.s.
Pardubický kraj
2018 (již není držitelem platné značky)
Jedná se o vepřové koleno bez kosti s přidanou jedlou solí. Vepřové maso pochází z chovu rodinné firmy SHR Marek Mandík a místních zemědělců, kdy se na vlastních jatkách jatečná prasata porazí, maso se nabourá a zpracovává v podnikové výrobně. Vepřové koleno se nejdříve upeče dle tradiční receptury, následně se vykostí a nakrájí. Potom se kousky pečeného kolene plní do sklenic, zavařuje se v autoklávu na min. 121 ˚C. Výrobek se vychladí a ručně se nalepí etikety. Pečené vepřové koleno je bez konzervantů a dusitanů i bez lepku. Jelikož se jedná o konzervu, může se skladovat do 30 ˚C a trvanlivost je až 12 měsíců. Výrobek je vhodný jak k přípravě hotového jídla, tak k okamžité konzumaci, nejlépe s domácím chlebem, křenem a hořčicí.
TORO VM a.s.
Firma byla založena v roce 1997. Jedná se o menší rodinnou firmu. Majitelé firmy začínali s chovem jatečných prasat a postupně vybudovali podnik zahrnující vlastní porážku, bourárnu, výrobu vlastních uzenin, masových a farmářských specialit, až po vlastní podnikovou prodejnu. Dbají na kvalitu a čerstvost výrobků a již několik let se drží hesla „od vidlí až po vidličku“.
Telefon: +420 602 192 123
E-mail: bystricka@torovm.cz
www: http://www.torovm.cz
Facebook: https://www.facebook.com/torovm.as
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556