Pekařské výrobky včetně těstovin
Naše DOBRÁ pekárna
Pardubický kraj
2016 (již není držitelem platné značky)
Kvasový bochník cibulový je řemeslný kvasový chléb ze žitných a pšeničných mouk a smažené, karamelizované cibule. Chléb je zaděláván z přirozeně fermentovaného, třístupňově vyváděného kvasu, bez přidání zlepšujících látek. Je vyráběn tradičním postupem s maximálním využitím ruční práce. Pomocí pomalé fermentace a zrání těsta vzniká chléb s komplexní chutí a intenzivní chlebovou vůní. Díky jednoduchým cukrům, vznikajícím dlouhou dobou zrání, má chléb tmavě hnědou kůrku, lokálně výrazně vypečenou s karamelovým nádechem. Cibule, bohatě zastoupená ve střídce, pak svou výraznou chutí a vůní dotváří celkovou chuť chleba.
Naše DOBRÁ pekárna
Naše DOBRÁ pekárna je malá rodinná pekárna, která využívá výhradně tradiční, řemeslné postupy (pomalou fermentaci, ruční vykulování chlebů). Peče se zde s respektem k chlebu a tradičním technologiím z kvalitních surovin s původem v regionu nebo v České republice. Pekárna používá pouze přirozeně fermentované žitné či pšeničné kvasy, tedy opravdové živé kvasy, nikoliv průmyslově vyráběné, stabilizované kvasy. Proces výroby je tak sice delší a náročnější, ale výsledek o to chutnější. Filozofií je nabízet zákazníkům kvalitní a chutné chleby, vyráběné tradiční metodou s vysokým podílem ruční práce.
Telefon: +420 774 250 725
E-mail: nasedobrapekarna@seznam.cz
www: http://www.nasedobrapekarna.cz
Facebook: https://www.facebook.com/pg/NaseDOBRApekarna/posts/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556