Mléčné výrobky ostatní
Hana Martiníková – Farma Na Rychtě
Pardubický kraj
2017 (již není držitelem platné značky)
Kefír je vyráběn z plnotučného kravského mléka vlastní produkce. Mlékárenské kultury používané pro jeho výrobu obsahují minimálně 1 x 109 živých kultur v 1 g. Kefír je Evropanům a zbytku světa znám už téměř sto let.
Hana Martiníková – Farma Na Rychtě
Farma Na Rychtě vyrábí kefír z vlastní produkce mléka od krav s možností pastvy. Je zde také chováno cca 70 ks anglonubijských koz, od kterých je taktéž mléko zpracováváno pro výrobu sýrů a dalších mléčných výrobků ve vlastní faremní mini mlékárně. Všechny kozí a kravské sýry, jogurty, kefíry a ostatní výrobky z mléka se zde na farmě také prodávají.
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556