Masné výrobky tepelně opracované
Vladimír Švanda – Řeznictví u Švandů
Pardubický kraj
2017 (již není držitelem platné značky)
Játrový sýr je typický svým vzhledem s jemnou strukturou a hladkým nákrojem. Výrobek obsahuje významný podíl vybraných vepřových jater, která spolu se speciální směsí koření určují jemnou lahodnou chuť. Játrový sýr je bezlepkový, lehce roztíratelný a jeho vzhled i chuť zajímavě doplňuje tenký pokryv hřbetního sádla z mladých českých vepříků a má specifický kulatý tvar. Tato pochutina je jedinečná vlastní recepturou, která se ladila několik let, a specifickými požadavky na dodavatele surovin, koření i dalších technologických potřeb na výrobu.
Vladimír Švanda – Řeznictví u Švandů
Řeznictví u Švandů je rodinná firma s uzenářskou výrobou a tradicí čtyř generací, která se na regionálním trhu pohybuje již 78 let. Po revoluci v roce 1991 byla výroba obnovena a provoz zmodernizován. V současné době vede a rozšiřuje firmu pravnuk zakladatele. Vlastní výrobky jsou nabízeny již v šesti prodejnách – dvou v Hlinsku a po jedné ve Žďáře nad Sázavou, Skutči, Havlíčkově Brodě a v Chotěboři. V sortimentu řeznictví je více než 150 druhů vlastních uzenářských výrobků vyrobených podle tradičních receptur, z nichž velká část pochází ještě z doby zakladatele Antonína Švandy. Produkty jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu.
Telefon: +420 775 319 899
E-mail: mates.svanda@seznam.cz
www: http://www.reznictviusvandu.cz
Facebook: https://www.facebook.com/%C5%98eznictv%C3%AD-u-%C5%A0vand%C5%AF-1785141601602096/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556