Facebook  Youtube
Regionální potravina

Kedlubnové karbanátky se špenátem a sýrem

Suroviny:

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 60 minut

Náročnost: *

 

Ingredience:

350 g kedlubny

150 g jáhel

50 g špenát

2 ks vejce

80 g tvrdého sýra Roztomilák od PROFI MP STAVBY s.r.o.

Sůl, pepř, tymián, sušený česnek

Postup:

  1. Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo, poté smícháme s nasekaným špenátem, vařenými jáhlami a vejcem. Nakonec přidáme sýr a dochutíme.
  2. Naplníme košíčky řidší směsí a pečeme 12 minut při 180 °C.

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.