Masné výrobky tepelně opracované
LUBOMÍR ŠMÍDA
Olomoucký kraj
2013 (již není držitelem platné značky)
Klobása z Konice je vyrobená podle tradičního receptu, uzená klasicky tvrdým dřevem. Při výrobě se nepoužívají žádné chemické přípravky. Vysoký obsah kvalitního masa a přírodního kořeníje zárukou vysoké jakosti výrobku.
Malé řeznictví a uzenářství Lubomíra Šmídy na Prostějovsku, ve kterém vyrábí tradiční zabíjačkovéspeciality a klobásy podle starých rodinných receptur bylo založeno roku 1993. Důraz je kladen na kvalitu, do svých výrobků nepřidávají žádné náhražky ani dochucovadla. V roce 2013 získali také prestižní ocenění„HANÁ regionální produkt®“.
Telefon: +420 582 397 500, +420 602 852 904
E-mail: smidalubomir@seznam.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556