Facebook  Youtube
Regionální potravina

Klobása z Konice

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Masné výrobky tepelně opracované

VÝROBCE

LUBOMÍR ŠMÍDA

REGION

Olomoucký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2013 (již není držitelem platné značky)

Klobása z Konice je vyrobená podle tradičního receptu, uzená klasicky tvrdým dřevem. Při výrobě se nepoužívají žádné chemické přípravky. Vysoký obsah kvalitního masa a přírodního kořeníje zárukou vysoké jakosti výrobku.

Výrobce

Malé řeznictví a uzenářství Lubomíra Šmídy na Prostějovsku, ve kterém vyrábí tradiční zabíjačkovéspeciality a klobásy podle starých rodinných receptur bylo založeno roku 1993. Důraz je kladen na kvalitu, do svých výrobků nepřidávají žádné náhražky ani dochucovadla. V roce 2013 získali také prestižní ocenění„HANÁ regionální produkt®“.

Kontakt

Nad Šafranicí 683, Konice,798 52

Telefon: +420 582 397 500, +420 602 852 904

E-mail: smidalubomir@seznam.cz

www: http://www.masna.kvalitne.cz

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.