Masné výrobky tepelně opracované
Zemědělské družstvo Kokory
Olomoucký kraj
2017 (již není držitelem platné značky)
Zavařené hovězí maso ve vlastní šťávě je návratem k první půli dvacátého století, k jednoduché, a proto i geniální praxi minulých generací. Jde o velmi praktické konzervování opakovanou tepelnou sterilizací. Dle původní receptury je maso ochuceno kořením - česnekem, kmínem a cibulkou. Hovězí maso pochází z podnikové porážky zvířat z vlastního chovu. Zavařené maso lehce a jemně ochucené lze použít jako polotovar a dle vlastní chuti dále upravovat. Tento produkt se prodává buď ve skle nebo v konzervě.
Zemědělské družstvo Kokory
Zemědělské družstvo Kokory je tradičním podnikem zemědělské prvovýroby, hospodařícím v okrese Přerov na okraji Hané a částí polností na mírných svazích zvrásněného předpolí Oderských vrchů. Již čtvrt století se zabývá finalizací produkce živočišné výroby prostřednictvím vlastních jatek, masné výroby a vlastních prodejen včetně pojízdné prodejny, která pravidelně distribuuje vlastní produkty v okrajových obcích okresů Olomouc, Přerov a Prostějov. Zemědělské družstvo Kokory je největším pěstitelem chmele na Moravě – Tršická oblast. Dále produkuje potravinářskou pšenici, sladovnický ječmen, mák, řepku a pícniny pro chov skotu s mléčnou produkcí a výkrm býků. Družstvo také provozuje turistickou ubytovnu s restaurací a pohostinství v Kokorách.
Další oceněné výrobky:
Telefon: +420 581 741 855
E-mail: jatka@zdkokory.cz
Facebook: https://www.facebook.com/prsuterie/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556