Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
Jaroslava Klemensová – MASOMA
Moravskoslezský kraj
2014 (již není držitelem platné značky)
Základní surovinou výrobku je vybrané vyzrálé hovězí a vepřové maso, původem z Moravskoslezského kraje. Dále je výrobek vyuzen bukovým dřevem, tepelně opracován, ponechán v dozrávací komoře několik dní, aby byla dosažena požadovaná aktivita vody. Vyšší množství použitého hovězího masa dodává výrobku chuť a vůni, charakteristickou pro tradiční trvanlivé salámy.
Jaroslava Klemensová – Masoma podniká v oblasti řeznictví – uzenářství již od roku 1993, v roce 2010 se firma rozšířila o vlastní chov skotu masného plemene a hovězí porážku. V současnosti produkuje 15 tun masných výrobků, celkem 140 druhů včetně bezlepkových. Své výrobky dodává do více než 800 prodejních míst v Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském kraji. Na jatkách probíhá program zaměřený na dlouhodobé zrání hovězího masa, které splňuje nejpřísnější kulinářská a spotřebitelská očekávání steakového masa. V listopadu roku 2013 byla otevřena nová větší podniková prodejna v Zábřehu u Dolního Benešova s nabídkou masa, masných výrobků a teplého bufetu.
Telefon: +420 553 651 571
E-mail: info@mkklemens.cz
www: http://www.masoma.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556