Masné výrobky tepelně opracované
Řeznictví H + H, s. r. o.
Moravskoslezský kraj
2011 (již není držitelem platné značky)
Při výrobě je použito vepřové maso a přírodní koření. Následně jsou klobásy dlouhodobě vystaveny udírenskému kouři, který dodává charakteristickou vůni. Dodávány jsou v ochranné atmosféře a pro dokonalý gurmánský zážitek je vhodný ohřev v páře.
Řeznictví H+H, s. r. o. se transformovalo ze značky Vladimír Hájek H+H, která působí na trhu již 19 let. Zabývá se zpracováním, výrobou a prodejem masa a masných výrobků. Má vlastní síť prodejen po celém Moravskoslezském kraji a vyrábí přes 60 druhů výrobků.
Telefon: +420 800 400 470, +420 721 768 666
E-mail: objednavky@reznictvi-hh.cz
www: http://www.reznictvi-hh.cz
Facebook: https://www.facebook.com/ReznictviHH/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556