Facebook  Youtube
Regionální potravina

Angreštová limonáda

Suroviny:

Počet porcí: 4 porce (1 porce je 0,3 l)

Doba přípravy: 30 minut

Náročnost: *

Ingredience:

200 ml angreštového sirupu od firmy Supremus z Moravskoslezského kraje

sodovka

2 celé citrony

10 stonků čerstvé meduňky

čerstvý angrešt

Na led:

4 stonky čerstvé meduňky

1 citron

čerstvý angrešt

voda

Postup:

1. Umyté citrony nakrájíme i s kůrou na měsíčky a dáme do džbánu. Přidáme čerstvý angrešt, meduňku a vše důkladně rozmačkáme. Přidáme angreštový sirup, sodovku a promícháme.

2. Do hotové limonády přidáme kostky ledu a dozdobíme čerstvým angreštem a meduňkou

3. Opláchnuté citrony nakrájíme na malé kostičky, stonky meduňky natrháme na kousky a dáme do formiček na led společně s čerstvým angreštem.

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.