Facebook  Youtube
Regionální potravina

KOZÍ JOGURT SLANÝ KARAMEL

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Mléčné výrobky ostatní

VÝROBCE

MVDr. Michaela Hlubková

REGION

Moravskoslezský kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2022

KOZÍ JOGURT SLANÝ KARAMEL je vyroben z  čerstvého plnotučného mléka francouzských sánských koz, chovaných s velkým důrazem na čistotu a hygienu. Díky tomu je kozí aroma minimální i pro citlivé nosy a mléko chutná lahodně.

Mléko není standardizováno a je šetrně ošetřeno krátkou pasterizací. Kozí jogurt zraje v kelímku. Jogurt s touto příchutí je inspirován francouzským původem našich koz, je ochucen a doslazen jen mírně a patří mezi naše nejoblíbenější. I v přírodní verzi bez příchutě má jogurt příjemně nasládlou chuť díky vychytané době fermentace.

Výrobce: MVDr. Michaela Hlubková, Petřvald - Bon Lait

KOZÍ JOGURT SLANÝ KARAMEL pochází z rodinné farmy Bon Lait s gurmánskou minimlékárnou manželů veterinářů Michaely a Lukáše Hlubkových. Před lety zakoupili brownfield bývalého ZD v Krmelíně, kde založili chov prémiového mléčného plemene francouzských sánských koz. Kromě jogurtů vyrábí i čerstvé kozí mléko, kozí tvaroh, kozí sýry typu feta, gouda, halloumi i zrající parmezán. Ze sušených produktů je mezi zákazníky oblíbené 100% čisté kozí kolostrum a sušené kozí mléko pro nejmenší děti a sportovce. Produkty jsou ke koupi jak ve farmářských a specializovaných prodejnách, tak v obchodních řetězcích a také online (Scuk, Rohlík, Košík, Dr. Max).  

Kontakt

Staroveská 406
739 24 Krmelín

Telefon: +420 603 705 659

E-mail: objednavky@bonlaint.cz

www: www.bonlait.cz

Facebook: www.facebook.com/Bonlait.cz/?modal=admin_todo_tour

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.