Masné výrobky tepelně opracované
Jaroslava Klemensová - MASOMA
Moravskoslezský kraj
2013 (již není držitelem platné značky)
Při výrobě je použito vybrané vyzrálé hovězí a vepřové maso. Kabanos je vyuzen bukovým dřevem, pro zvýraznění chuti a vůně je ponechán v dozrávací komoře. Díky kvalitní surovině a pečlivému tradičnímu výrobnímu postupu má specifickou chuť a vůni.
Společnost Jaroslava Klemensová – MASOMA podniká v oblasti řeznictví – uzenářství již od roku 1993. V roce 2010 se firma rozšířila o vlastní chov skotu masného plemene a hovězí porážku. Jatka jsou zaměřeny na dlouhodobé zrání hovězího masa, které splňuje nejpřísnější kulinářská a spotřebitelská očekávánísteakového masa.
Telefon: +420 553 651 571
E-mail: info@mkklemens.cz
www: http://www.masoma.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556