Masné výrobky tepelně opracované
Milan Žabčík
Moravskoslezský kraj
2014 (již není držitelem platné značky)
Klobása je v přírodním střívku, zlatohnědé barvy, v řezu je libová svalovina s možností malých kousků tuku a drcených bylinek. Obsahuje 95% vepřového masa, bylinky a sůl. Suroviny pochází výhradně z regionu Moravy a pro výrobu je maso upravováno a vybíráno ručně, část svaloviny je ručně krájená. Grilovací klobása extra je vynikající pro letní grilování, díky nízkému obsahu soli ji mohou jíst i děti. Je vhodná také pro bezlepkovou dietu.
Majitel pan Milan Žabčík pracuje celý život v oboru řeznictví a uzenářství:
"Celoživotní zkušenosti v oboru mne vedly k rozhodnutí založit si v září 2011 vlastní firmu. "POCTIVÁ UZENINA" - to je motto, kterým se řídíme při výrobě té nejlahodnější uzeniny. Zaměřujeme se na výrobky vyráběné tradičním způsobem, bez konzervantů a s větším podílem masa."
Telefon: +420 774 328 232
E-mail: zabcik.objednavky@seznam.cz
www: http://www.reznictvi-zabcik.cz
Facebook: https://www.facebook.com/Poctivauzenina/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556