Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě
Supremus s.r.o.
Moravskoslezský kraj
2017 (již není držitelem platné značky)
Angreštový džem je dnes již téměř rarita. Přitom ještě před 20-30 lety byl angrešt běžným ovocem v každé vesnické zahradě. Ručně sklízené plody, trhané v optimálním stupni zralosti jsou sladké a chuťově atraktivní. Specifické je i ruční zpracování a vlastní výroba, která trvá až dva dny. Umožňuje vyrobit džem jak z celých plodů, včetně slupek a zrníček, tak pouze z dřeně a šťávy.
S U P R E M U S, spol. s r.o.
Firma Supremus je malá firma sídlící v Rýmařově na rozhraní Nízkého a Hrubého Jeseníku. Věnuje se ve své manufaktuře fructusterrae ruční výrobě džemů a sirupů ve výběrové kvalitě z ovoce, které roste v jesenickém regionu. Kromě angreštu to jsou borůvky, brusinky, divoké třešně, rybízy, černé jeřabiny, jahody, lesní jahody, lesní maliny, lesní ostružiny, maliny, meruňky, rakytník, rebarbora, švestky, višně a u sirupů navíc i bylinné, jako mateřídouška, bezinky, máta apod.
Další oceněné výrobky:
džem výběrový borůvky fructusterrae
Telefon: +420 602 750 901
E-mail: zora.hajek@seznam.cz
www: https://www.tradicniprodukty.cz
Facebook: https://www.facebook.com/fructusterrae-328209030897251/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556