Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
Střední škola hospodářská a lesnická, Frýdlant
Liberecký kraj
2022
Učňovské vepřové maso je vyráběno ve školní řeznické dílně, která ve Frýdlantu funguje již více než 25 let. K výrobě polokonzervy se užívá vepřové maso výhradně od místního dodavatele. Vysoký podíl masa v polokonzervách tvoří vepřová plec a dále pak vepřová kůže, sůl a koření.
Výrobce: Střední škola hospodářská a lesnická, Frýdlant
Frýdlantská střední škola vzdělává žáky nejen v oblasti potravinářství, ale také v oboru stavebním, dřevařském, zahradnickém, zemědělském, technickém, a také oborech poskytujících další služby. Absolventi během studia získají odborné teoretické a praktické znalosti a dovednosti, mají výborné uplatnění na trhu práce, a jsou také úspěšní při dalším studiu na vysokých a vyšších odborných školách.
Telefon: +420 482 428 861
E-mail: info@sshlfrydlant.cz
www: www.stredni-skola-frydlant.cz
Facebook: www.facebook.com/sshlfrydlant
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556