Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě
SAMIR KYSANÉ ZELÍ s.r.o
Liberecký kraj
2017 (již není držitelem platné značky)
Bílé hlávkové zelí je vypěstované v Bohušovicích nad Ohří a zpracované v Brništi u České Lípy. Kysané zelí je zde vyráběno tradiční metodou nakládání za použití soli a kmínu, při kterém proběhne důležité mléčné kvašení. Tím se docílí zachování nutričně cenných látek a je docíleno charakteristické kyselé chuti.
SAMIR KYSANÉ ZELÍ s.r.o
Společnost byla založena v roce 2000 a zpracovává výhradně české suroviny. Hlávkové zelí se pěstuje v Bohušovicích nad Ohří v systému Integrované produkce zeleniny (IPZ), což je produkce zeleniny vysoké kvality, která dává přednost ekologicky přijatelným metodám. Výrobky SAMIR je možno zakoupit v maloobchodní síti a v supermarketech GLOBUS Liberec a Chomutov, KAUFLAND a NORMA.
Další oceněné výrobky:
SAMIR kysané zelí červené ve slaném nálevu
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556