Facebook  Youtube
Regionální potravina

Grilované broskve

Suroviny:

Počet porcí: 4 porce

Doba přípravy: 45 minut

Náročnost: *

Ingredience:

4 ks broskví

250 g měkkého tvarohu

1 džem Broskev s mátou od Jana Kakose

moučkový cukr

vanilková zmrzlina

máta

Postup:

  1. Broskve nařízneme v půlce a točivým pohybem je rozdělíme. Vyjmeme pecku a rozkrojenou stranu pocukrujeme moučkovým cukrem. Cukr při grilování zkaramelizuje.
  2. Tvaroh smícháme s džemem, podle potřeby můžeme ještě přisladit
  3. Na grilovanou broskev vložíme tvaroh a noček ze zmrzliny.
  4. To celé můžeme posypat posekanou mátou na ozdobu.

 

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.