Masné výrobky tepelně opracované
Podkrkonošská uzenina s.r.o.
Liberecký kraj
2021
Kladenská pečeně je vyrobená z vepřové pečeně bez kosti s tenkým pokrytím sádla pro uchování šťavnatosti. Maso se po důkladném nasolení a uležení udí v udírně na bukových štěpkách. Na povrchu je pečeně zlatohnědé barvy, na řezu růžově červená. Vůně i chuť jsou jemně kořeněné, typické pro uzené maso.
Výrobce: Podkrkonošská uzenina s.r.o.
Společnost Podkrkonošská uzenina s.r.o. se drží klasických receptů a postupů. Zvolila cestu pečlivého výběru surovin a složitější, ale tradiční technologie s cílem nabídnout kvalitní masné uzenářské produkty s vysokým podílem ruční práce.
Telefon: +420 774 995 499
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556