Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
FOLDA, s.r.o.
Liberecký kraj
2016 (již není držitelem platné značky)
Jelení klobása je tradiční fermentovaný výrobek z podhůří Jizerských hor, kde je preferována výrazná chuť a trvanlivost výrobku bohatého na bílkovinu. Jelení klobása je určena k přímé spotřebě s minimální dobou trvanlivosti 90 dní při teplotě do 20°C.
FOLDA, s.r.o.
Rodinná firma vznikla v roce1999, zabývá se zpracováním a prodejem drůbežího, vepřového, hovězího a zvěřinového masa. Firma nabízí kvalitní výrobky, které vznikají z poctivých surovin a s využitím tradičních technologických postupů.
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556