Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě
SAMIR KYSANÉ ZELÍ s.r.o.
Liberecký kraj
2021
Bílé hlávkové zelí se zpracovává v Brništi u České Lípy. Kysané zelí je zde vyráběno tradiční metodou nakládání za použití soli a kmínu, při kterém proběhne důležité mléčné kvašení. Tím se docílí zachování nutričně cenných látek a je docíleno charakteristické kyselé chuti.
Výrobce: SAMIR KYSANÉ ZELÍ s.r.o.
Společnost byla založena v roce 2000 a navázala tak na tradici výroby kysaného zelí v Brništi. Zpracovává výhradně české hlávkové zelí, které se pěstuje v systému Integrované produkce zeleniny, což je produkce zeleniny vysoké kvality, která dává přednost ekologicky přijatelným metodám.
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556