Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
Mgr. Jakub Erler - NAŠE HOSPODÁŘSTVÍ
Královehradecký kraj
2020 (již není držitelem platné značky)
Čirý hovězí vývar je vyráběn z masa pocházejícího přímo z farmy. Vývar je vařený pomalým tažením, z čerstvých ingrediencí, s přidanou zeleninou v různém poměru a směsi koření. Je vhodný také k dochucení pokrmů. Neobsahuje konzervanty, barviva a zvýrazňovače chuti.
Mgr. Jakub Erler - NAŠE HOSPODÁŘSTVÍ
Malé rodinné hospodářství ve východních Čechách s tradicí od roku 1846 klade důraz na zdraví a pohodu zvířat a na výjimečnou kvalitu potravin. Historicky největší zásah dostalo hospodářství po roce 1948, kdy byl po vykonstruovaném procesu pradědeček pan Kratochvíl uvězněn, majetek zkonfiskován pro JZD a zbytek rodiny vystěhován na Státní statek Bernštejn u České lípy. Statek se podařilo rodině získat zpět v restitucích v roce 1990. První roky se dařilo pěstování kořenové zeleniny a cibule. K cibuli se postupně přidala i živočišná výroba, konkrétně chov prasat. V roce 2014 se do vedení hospodářství zapojila také mladá generace. Ta se rozhodla zaměřit na chov dobytka a prodej vyzrálého hovězího masa koncovým zákazníkům. Rodina má na zemědělství ráda především kontakt s přírodou a zvířaty.
Telefon: +420 724 086 670
E-mail: mail@nasehospodarstvi.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556