Masné výrobky tepelně opracované
Zvičinské uzeniny a lahůdky s.r.o.
Královehradecký kraj
2013 (již není držitelem platné značky)
Krkonošský sulc je výrobek masný a tepelně opracovaný. K výrobě se používá předsolené vařené vepřové maso. Pro dosažení požadovaného vzhledu se maso upravuje na kostkovačce masa. Výsledkem je vepřové maso nakrájené na pravidelné kostky 0,8 x 0,8 mm. Takto upravené maso se dále smíchá se sterilovanou zeleninou, vodou, jedlou solí, kořením a želatinou.
Zvičinské uzeniny a lahůdky s.r.o. se sídlem v Dolní Brusnici, působí na českém trhu od roku 1992. Jak již vyplývá z názvu, předmětem činnosti je výroba uzenin, lahůdek a výsekového masa. Skládá se ze dvou výrobních závodů. Firma provozuje deset vlastních prodejen.
Telefon: +420 777 721 478
E-mail: info@zvicinskeuzeniny.cz
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556