Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
Ondřej Plas – MASO HERE
Královehradecký kraj
2018 (již není držitelem platné značky)
Sušené maso je vyráběno ryze namáhavou ruční prací – vyřezání flax, žil, tepen, blan apod. z masa. Použité hovězí maso splňuje požadovanou kvalitu pro tento typ zpracování. Chuť masa je zvýrazněna směsicí koření. Jde o vlastní recepturu inspirovanou návštěvou v JAR.
Ondřej Plas – MASO HERE
V roce 2010 se Ondra Plas vypravil do Jihoafrické republiky pracovat na farmu. Tam poprvé ochutnal sušené maso, kterému Afričané říkají biltong. Po návratu do Čech začal sušit maso pro své nejbližší a po krátké době založil malou firmu, protože se ukázalo, že zájem okolí neustále roste. V roce 2012 založil firmu s názvem „Hootova farma“, kde se staral o všechno od sušení masa až po objíždění farmářských trhů a prodej přes internet. Dělat něco ve velkém už si žádá kromě samotného prověřeného produktu také obstarat hodně věcí kolem a tak byl tým rozšířen o bratra a kamaráda, byla vybudována nová značka, rozděleny role a rázem se jednočlenný tým změnil na Maso Here. Společnost má ale stále stejné požadavky, a to sušit to nejlepší maso a prodávat ho přesně v takové podobě, jak se to Ondra naučil v Jihoafrické republice.
Telefon: +420 731 140 049
E-mail: ondrej.plas@seznam.cz
Facebook: https://www.facebook.com/masohere/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556