Masné výrobky tepelně opracované
HAVLÍKŮV DVŮR s.r.o.
Královehradecký kraj
2021
HOVĚZÍ PÁRKY se vyrábí z minimálně 21 dní vyzrálého hovězího masa plemena Aberdeen Angus. Přidává se do nich pouze hovězí lůj, praganda a koření. Maso se několikrát umele a naplní do skopového střívka. Následně se párky udí bukovým dřevem a dováří v páře. Na závěr se zchladí studenou vodou.
HAVLÍKŮV DVŮR s.r.o. – Farma Havlíkův Dvůr
Farma Havlíkův Dvůr se nachází u města Sobotka, které je nazýváno „bránou do Českého Ráje". Zabývají se zde chovem hovězího skotu plemene Aberdeen Angus, u kterého si farma zakládá na 100% plemenné čistotě. Maso a výrobky jsou prodávány v obchodě na farmě. V provozu je také bistro, kde nabízí hovězí burgery, trhané hovězí atd. Maso vyrábí výhradně tradičním postupem suchého zrání. Jsou plně soběstační ve výrobě vlastního krmiva a skot pasou na vlastních pastvinách. Celkově hospodaří na výměře cca 230 ha.
Telefon: +420 777 403 883
E-mail: obchod@havlikuvdvur.cz
www: http://www.havlikuv-dvur.cz
Facebook: https://www.facebook.com/havlikuvdvur
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556