Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy
Ing. Jan Bošina – Ekofarma Bošina
Královehradecký kraj
2021
FARMÁŘSKÝ MAZÁNEK je pomalu pečené vepřové maso plemene Mangalice, z vlastního chovu farmy. Maso a sádlo se ručně krájí na menší kousky, koření se pouze solí, pepřem a kmínem a lehce nasládlou chuť dodá, při několika hodinovém pečení ve vlastním sádle, cibule. Spolu s vypečeným sádlem se plní do sklenic a zavařuje. Farmářský mazánek je tak připraven k mazání na chleba ozdobený kyselou okurkou a cibulí.
Ing. Jan Bošina – Ekofarma Bošina
Ekofarma Bošina zpracovává maso z vlastního chovu na své faremní certifikované bio porážce, díky čemuž zvířata netrpí stresem z převozu. Po porážce se zvyšuje kvalita masa tím, že se nechává odvěsit minimálně 2 týdny ve zrací komoře a poté se bourá a balí do vakua, kde může zrát další týdny. Farmář tak má kontrolu od narození zvířete, až po jeho porážku a zpracování masa. Na farmě jsou vyráběny i další vlastní uzeniny a masné výrobky bez přídatných látek v bio kvalitě podle starých receptur. Ruční práce se odráží v chuti, vůni a vzhledu všech výrobků.
Telefon: +420 775 666 803
E-mail: lucie.bosinova@centrum.cz
Facebook: https://www.facebook.com/Ekofarma-Bo%C5%A1ina-570597466328804/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556