Facebook  Youtube
Regionální potravina

Čerstvý sýr polotvrdý KARSIT

VÍTĚZNÁ KATEGORIE

Sýry včetně tvarohu

VÝROBCE

Karsit Agro, a.s.

REGION

Královehradecký kraj

ROK VYHLÁŠENÍ

2017 (již není držitelem platné značky)

Sýr Karsit je ručně zpracováván z čerstvě nadojeného a zchlazeného kravského mléka, jehož šetrná pasterace zajišťuje zachování chuťových vlastností mléka. Lahodná chuť sýru je daná použitím speciálních kultur a zráním při stálé teplotě 10 - 12 °C. Před vakuováním probíhá ruční nasolování, čímž dochází ke zvýraznění chuťových vlastností. Tento sýr je výborný k vínu, jako příloha k zeleninovým salátům, ke smažení, grilování a jako příloha k masu.

 

Karsit Agro, a.s.

Společnost Karsit Agro, a.s. se sídlem v Dubenci u Dvora Králové je členem skupiny KARSIT GROUP SE a zabývá se klasickou zemědělskou prvovýrobou. Obhospodařuje přibližně 4 000 ha zemědělské půdy, chová 550 krav plemene Holstein, 220 masných krav převážně plemene Charolais a 200 prasnic v užitkovém chovu.

Minimlékárna a výrobna mléčných výrobků byla uvedena do provozu začátkem roku 2017 a bezprostředně navazuje na mléčnici. Výhodou situování výrobny vedle vlastního chovu krav je využití vždy čerstvého mléka s jeho minimální manipulací a využití zásoby ledové vody ke zchlazování pasterizovaného mléka. Kromě sýrů je vyráběn řecký a bulharský jogurt, jogurtové nápoje, kefír, tvaroh a tvarohový dezert.

Kontakt

Dubenec 34, 544 55 Dubenec u Dvora Králové nad Labem

Telefon: +420 771 136 390

E-mail: obchodnik@karsitagro.cz

www: http://www.karsitagro.cz

Facebook: https://www.facebook.com/KarsitAgro

Prodejní místa

Cookies Mapa webu

Copyright 2015-2025 Regionální potravina

www.szif.cz

STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom Vám mohli nabídnout lepší interaktivní prohlížení našeho webu. Kliknutím na tlačítko Souhlasím, dáváte souhlas s použitím souborů cookies na Vašem zařízení v souladu se stanovenými Zásadami využívání souborů cookies.