Mléčné výrobky ostatní
Monika Menčíková
Královehradecký kraj
2017 (již není držitelem platné značky)
BIO ovčí mléko vzniká zpracováním mléka od ovcí z vlastního stáda ve faremní dojírně a výrobně. Jeho velký benefit spočívá ve vysokém podílu minerálních látek a vysokém obsahu tuku a bílkovin.
Monika Menčíková
Farma, která vznikla v roce 1995, se nachází v prostředí Javořích hor, v CHKO Broumovsko, nedaleko Broumovských stěn a Teplicko-Adršpašských skal. Její prioritou je faremní zpracování ovčího mléka, má vlastní dojírnu na ovce a výrobnu na zpracování ovčího mléka. Ovčí mléko se zde také zpracovává na čerstvé, zrající i dlouhozrající sýry, přírodní jogurty a jogurtové nápoje s probiotickou kulturou.
Telefon: +420 724 905 285
E-mail: mencikovamonika@seznam.cz
Facebook: https://www.facebook.com/MM-Bio-ov%C4%8D%C3%AD-farma-%C5%A0onov-543493835828439/
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556