Datum | 15.3. 9:00–13: 45 |
---|---|
Místo konání | Hradec Králové, Velké náměstí 32/40, 500 03, Hotel Nové Adalbertinum |
Kategorie | Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.) |
GPS | 50.2090264, 15.8334447 |
Pro provozovatele potravinářských podniků, kteří zvažují podat žádost o značku Regionální potravina, jsme si dovolili připravit bezplatný seminář s Regionální potravinou.
Seminář proběhne od února do května ve všech 13 krajích. Přednášejícími budou zástupci Ministerstva zemědělství, Státního zemědělského intervenčního fondu, dozorových orgánů Státní zemědělské a potravinářské inspekce a Státní veterinární správy.
Na místě se dozvíte více informací o legislativě označování potravin a příklady z praxe největších problémů, které se vyskytují při kontrole obalů výrobků. Nedílnou součástí budou i informace o Metodice pro udělování značky Regionální potravina a o možnosti přihlášení výrobků do soutěže o značku Regionální potravina.
Místa a termíny konání seminářů naleznete v přiložené pozvánce.
Copyright 2015-2025 Regionální potravina
www.szif.cz
STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÝ INTERVENČNÍ FOND
Ve Smečkách 801/33
110 00 Praha 1
IČ: 48133981, tel: +420 222 871 556